Пожертвования на строительство Храма
Swedbank: ЕЕ742200 2210 6361 1901 MPEÕK Narva Kaheteistkümne Püha Apostli Kogudus
Новости
<< Обратно к списку новостей
В среду первой седмицы Великого Поста совершено Великое повечерие с чтением покаянного канона прп. Андрея Критского 4 марта в 19:35

Вечером, 4 марта 2020 года, в среду первой седмицы Великого поста, в храме святых Двенадцати Апостолов великое повечерие с чтением Великого покаянного канона прп. Андрея Критского совершил правящий архиерей Нарвской епархии - епископ Нарвский и Причудский Лазарь.

Фотографии

За богослужением молились настоятель храма иерей Артемий Бондарев, клирики храма протоиерей Андрей Васильев, протодиакон Вадим Талаев и прихожане храма. 
По окончании службы епископ Нарвский и Причудский Лазарь обратился к молящимся с проповедью наставлением на Великий пост.

<< Обратно к списку новостей

Владыко всемогущий, Господи Боже наш, избравый возлюбленныя Своя ученики и Апостолы на проповедь спасения всему миру, давый им власть отпущати грехи, приими ходатайства их о роде человеческом, егоже и судити с ними имаши, тех самых, яко другов Твоих, нам зело честных, дерзаем, недостойнии, в предстательство к Тебе, многопоспешествующее ко спасению душ наших, приводити, молящи их усердно. Святии первоверховнии Апостоли Петре и Павле, евангелисти Христовы Иоанне Богослове и Матфее, первозванный учениче Андрее, водружением Креста Россию благословивый, апостоли святии Иакове, брате Господень, со другим Иаковом, Филиппе, Варфоломее, Фомо, Симоне, Иудо и Матфие! Вси святии Богоизбрании апостоли, изряднейшии угодницы Христовы, безбожия искоренителие и веры истинныя насадители, помозите нам мощным вашим пред Господом ходатайством, избавитися от всякаго зла и вражия лести, твердо сохраняти преданную вам веру православную, в нейже вашим предстательством ни ранами, не прещением, ни мором, ни коим гневом от Создателя своего умалени будем, но мирное зде поживем житие и да сподобимся видети благая на земли живых, славяще Отца и Сына и Святаго Духа, единаго в Троице славимаго и покланяемего Бога, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Свернуть